Норі — це тонкі листи спресованої водорості. Щоб приготувати такий лист, водорість промивають, подрібнюють і висушують під сонцем на спеціальних бамбукових рамах. У кулінарії норі-макі використовують для закручування сусі та ролів.
Якщо злегка обсмажити листи норі, вони стають ще смачнішими та набувають особливого аромату. Обсмажені норі отримали назву Які-норі. Їх застосування в кулінарії дуже широке. Вони використовуються не тільки як інгредієнт для приготування других страв і закусок, але і як основа для супу — якщо залити нори гарячою водою, то вийде насичений бульйон, який ідеально підходить для дієтичного та вегетаріанського харчування.
Харчова цінність (на 100 г): білки — 42.5 г, вуглеводи — 43.7 г, жири — 2.8 г.
Енергетична цінність (на 100 г): 865.26 кДж / 207 ккал.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Артикул | 4823025900218 |
Вага | 30 г |
Вид | Нори |
Кількість в упаковці, шт | 1 |
Кількість аркушів нори, шт | 10 |
Термін зберігання | 12 місяців |
Інформація для замовлення
- Ціна: 170 ₴