Продавець DOBROMAG.COM.UA - ДОБРОМАГ розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2201 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи зараз не робочий час. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день. Залиште будьласка номер телефону/ваберу для звʼязку

+380 (68) 111-06-88
DOBROMAG.COM.UA - ДОБРОМАГ
Кошик
-15%

Молокосвертувальний фермент Meito для виробництва ренин, пепсин 5 грамів (hub_2yydc4)

350 ₴

299 ₴

  • В наявності
  • Код: hub_2yydc4
Молокосвертувальний фермент Meito для виробництва ренин, пепсин 5 грамів (hub_2yydc4)
Молокосвертувальний фермент Meito для виробництва ренин, пепсин 5 грамів (hub_2yydc4)В наявності
350 ₴299 ₴
+380 (68) 111-06-88
+380 (68) 111-06-88
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Японський пепсин «Мейто» дасть Вам приготувати смачний сир (бринзу та ін.) у домашніх умовах без зайвого клопоту.

1 пакетик (1 г) пепсина розрахований на 100 літрів молока.

Пепсин (мікробіальний ренін) Meito застосовується під час виробництва м'яких і твердих сортів сиру як у домашніх умовах, так і на виробництвах.

За допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, розсольні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito — натуральний продукт, що містить молокосвертувальні ферменти.

Ці ферменти являють собою специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту.

Але Meito водночас не містить тварин і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостях сиру.

Meito зроблений за допомогою ферментації та подальшого сушіння рослинного харчового гриба.

Властивості: активність не менш ніж 300 000 одиниць, час згортання молока 30 хв;

Витрата: 1 г на 100 л молока;

Спосіб застосування:

Розчинити необхідну кількість пепсину в чашці холодної води з розрахунку 1 г (один пакетик) на 100 літрів молока.

Помішуючи розчин, додати його в тепле молоко за температури 35 °C.

Якщо необхідно використовувати 8-10 літрів молока — то використовують 1/10 частину пакетика.

Якщо Ви робите сир постійно посохлу: розвести один пакетик у 200 мл попередньо прокип'яченої й охолодженої води та зберігати в холодильнику в банці зі щільно закритою кришкою, періодично відміряючи потрібну кількість.

Термін зберігання: 3 роки.

Фасування: пакетики по 1 г

Характеристики
Користувальницькі характеристики
Артикулhub_2yydc4
Вага0,5 г
ВластивостіНатуральні
Термін зберігання3 роки
Інформація для замовлення
  • Ціна: 299 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner