Рисова локшина - ситне, пружне на дотик, приємне, але, тим не менш, практично позбавлений смаку виріб з рисового борошна, широко поширене в Китаї та Японії. У цих країнах рисову локшину використовують для приготування величезної кількості різноманітних страв - це політ фантазій для справжніх гурманів і цінителів японської кухні.
Локшина з рису, на 75% складається з крохмалю, багата вітамінами групи В (тіамін В1, В2 рибофлавін, ніацин В3), які беруть участь в обміні речовин і сприяють зміцненню нервової системи, і вітаміном Е, відомим своїми антиоксидантними властивостями. Вітамін Е покращує живлення клітин, зміцнює стінки судин і запобігає утворенню тромбів. З мінералів в рисової локшини присутні калій, фосфор, марганець, залізо, мідь, кальцій, цинк і селен.
Склад: борошно рисова, вода питна.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 7,0 г, вуглеводів - 77.3 г, жири - 0,6 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 1457 кДж (348 ккал).
Вага продукту: 250г
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Основа | Рисова |
Склад | рисовая мука,вода |
Тип | Лапша |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Артикул | 62587 |
Вага | 0.25 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 84,48 ₴