Рисова локшина - продукт азіатського походження, виготовлений з рисової муки. Рисова локшина досить ситний продукт, що має приємну пружну консистенцію і слабо виражений смак. Відмінною особливістю продукту є слабо відчутний аромат з нотками горіхів і бобів. При варінні вона стає білою.
Кулінарне використання рисової локшини дуже різноманітно. З неї готують китайські супи, салати, другі страви і гарячі закуски. Для додання виразнішого смаку додають морепродукти, філе копченої і вареної курки, будь-які види м'яса. Як заправок і соусів використовують соєвий соус, кисло-солодкий соус чилі, ткемалі, соусу на основі оливкового масла.
Склад: борошно рисове, вода пита.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 7,0 г, вуглеводів - 77,3 г, жири - 0,6 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 1457 кДж (348 ккал).
Вага продукту: 300 г
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Royal Tiger |
Основа | Рисова |
Склад | мука рисовая, вода питьевая |
Тип | Лапша |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Артикул | 62907 |
Вага | 300 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 101,81 ₴